Çaykur Rizespor'un deneyimli defans oyuncusu Orhan Ovacıklı dün sona eren Erzurum kampının kendileri için çok iyi geçtiğini kaydederek, " Kampa önce Rize'de başladık. Ardından Erzurum'a geldik. 12 gün Erzurum' da kamp yaptık. Bizim açımızdan çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. Yeni gelen arkadaşlarla erken kaynaştık. Çalışmalarımızın dışındaki zamanı futbolcu arkadaşlarımızla otel içinde eğlenerek geçirdik" dedi.

Teknik Direktör İsmail Kartal'ın hem Rize' de hem de Erzurum' da kalitesini ortaya koyduğunu kaydeden kaptan Orhan Ovacıklı, "İsmail Hoca mükemmel bir insan. Oyunculara bakış açısı çok farklı, bu durum biz oyuncuları memnun ediyor. Ağır bir kamp dönemini çalışmaların dışında eğlenerek geçirdiysek hocamızın bunda payı var" dedi.

Zamanın daraldığını kaydeden Ovacıklı, "24 Temmuzda Bolu Kampı başlayacak. 5 Ağustos' a kadar Bolu' da kalacağız. Sonra çalışmalarımız Rize' de devam edecek. Lige az bir zaman kaldı. Lige kadar tam anlamıyla hazır olup lige iyi başlamak istiyoruz. Bu sezon hedeflerimiz var. Bu hedefleri tutturmak için lige iyi başlamak zorundayız" dedi.

Editör: TE Bilisim