Çaykur Rizespor' un genç golcüsü Oğulcan Çağlayan bu gün oynayacakları Göztepe maçını kazanıp yola devam etmek istediklerini söyledi. Oğulcan Çağşlayan, yakaladığı forma şansını iyi değerlendirmek istediğini söyleyerek, "Mustafa El Kebir' in sakatlanmasıyla yeşil mavili formayı ele geçirdim. Bir daha sırtımdan bu formayı çıkarmak istemiyorum. Bunun için gol atmam gerekiyor. Göztepe' ye de gol atacağım" dedi.

Milli maç arasını iyi değerlendirdiklerini kaydeden Oğulcan Çağlayan, "Ligin ilk 3 maçında 7 puan toplayarak bir başarı yakaladık. Bu başarıyı devam ettirmek için kendi evimizde oynayacağımız Göztepe ve Gazışehir Gaziantep maçlarını kazanmalıyız. Kazanabilmemiz için goller atmamız gerekiyor. Bu takımda forvet oynayan ben olduğuma göre gol için çok iyi konsantre oldum. Lige verilen arayı iyi değerlendirdik" dedi.

Göztepe ve Gazışehir Gaziantep maçlarını kazanmak zorunda olduklarını kaydeden Oğulcan Çağlayan, "Ligi ilk beş içinde bitirmek istiyoruz. Bunu gerçekleştirmek için kendi evimizdeki maçları kazanmamız gerekiyor. Göztepe ve Gazişehir maçlarını kazanmak için sahaya çıkacağız. Özellikle geçen yıl formasını giydiğim Gazişehir maçı benim için anlamlı olacak" dedi.

Spor Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor'un 23 yaşındaki futbolcusu Oğulcan Çağlayan, geçen sezon yakaladıkları çıkışı sürdürerek kenti Avrupa'da temsil etmek istediklerini belirtti. Geçen sezon kiralık olarak formasını giydiği Gazişehir Gaziantep ile Spor Toto Süper Lig'e yükselme sevinci yaşayan ve sözleşmesinin sona ermesiyle Çaykur Rizespor'a dönen genç futbolcu, mavi-yeşilli takımıyla başarılı olup Avrupa'ya gitmek istediğini söyledi.

Oğulcan, teknik direktörlük görevine getirilen İsmail Kartal'ın çok iyi bir hoca olduğunu kaydederek "Hocamız hepimizle ayrı ayrı ilgileniyor. Maçlardaki hatalarımızı uygun bir dille soyluyor. Hocamız bizim dilimizden anlıyor. İsmail Hoca ile geçen yıl kaçırdığımız Avrupa kupalarına katılma şansını bu sezon yakalamak istiyoruz. Bunu da başarabilecek gücümüz var" dedi.

Editör: TE Bilisim