Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen ve İl Merkezinde Valinin, ilçelerde kaymakamların başkanlığında gerçekleştirilen "Muhtarlar Toplantısı" Ocak ayı geniş katılım ile İsmail Kahraman Kültür Merkezinde, Vali Kemal Çeber Başkanlığında gerçekleştirildi.

Her türlü bağımlılıkla mücadele konusunun işlendiği muhtarlar toplantısında; Yeşilay Derneği Rize Şube Başkanı Selim Kandemir, Yeşilay Derneğinin bağımlılıkla mücadele konusunda yürüttüğü çalışmaları gösterir bir sunum, Dr. Ali Öner, "Sevgi Dili" ile sigara mücadele konusunda hazırladığı projeye ilişkin bir sunum ve Beyaz Karanfil Derneği adına da Birsen Ertan bir sunum gerçekleştirdi.

İl Genelinde köy ve mahalle muhtarlarının yanı sıra Vali Yardımcısı Abdullah Şen, ilçe kaymakamları, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, ilçe emniyet amirleri ve ilçe jandarma komutanlarının katıldığı toplantının son bölümünde İl Sağlık Müdürü Mustafa Tepe, yine bağımlılıkla mücadele konusunda yapılan çalımalar ve Rize'de ki içme sularının kullanımı konusunda bilgilendirmelerde bulundu.

Editör: TE Bilisim