Yeni görevine başlayan KOÇAK, makamında müdür yardımcıları ve şube müdürleriyle bir tanışma toplantısı yaptı. Karşılama ve tanışma merasiminin ardından görevine başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar KOÇAK, ilk mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Eğitim faaliyetlerini milli eğitim yöneticileri, okul yöneticileri, öğretmenler, veliler, öğrenciler ve tüm eğitim paydaşlarıyla birlikte yürüteceklerini belirten KOÇAK, Türkiye genelinde adından söz ettiren bir ilde Milli Eğitim camiası olarak birinci düsturlarının vatanına, milletine ve devletine sahip çıkan çocuklar yetiştirmek olacağını ve akademik başarının yanı sıra manevi değerleriyle donatılmış genç bir nesil için, kelebeklerin ışığa koştuğu gibi, çocuk yüreklerin, genç kalplerin sevgiye ve bilgiye ulaştığı eğitimin mihenk taşı öğretmenlerimizle var gücüyle çalışacağını belirtti.


Milli Eğitim Müdürümüz Yaşar KOÇAK ilk olarak Rize Valisi Kemal ÇEBER'i makamında ziyaret etti. Sayın ÇEBER, Müdürümüzün yeni görevinin özelinde ilimize ve genelinde ülkemize hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.


Daha sonra Müdürlüğümüz her birimin personeli ve ilgili şube müdürlerimiz ile birlikte tanışma toplantısı yapan KOÇAK çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak'ın Göreve Başlama Mesajı:

11 Aralık 2018 tarihi itibariyle Rize Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlamış bulunmaktayım. Sinesinden siyaset, sanat, spor ve iş dünyasında söz sahibi olan nice başarılı, ünlü kişiler çıkarmış, en önemlisi de vizyon sahibi lider olarak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın baba ocağı olan doğa harikası Rize'mizde eğitim adına bu sorumluluğu üstlenmenin, bu görevi yapacak olmanın heyecanını ve onurunu yaşıyorum. Rize eğitimine, geleceğimizin mimarı olan çocuklarımıza ve gençlerimize daha iyi bir gelecek hazırlamak adına bizleri bu göreve layık görenlere şükranlarımı arz ediyorum.


İş ve gönül birliği içerisinde ilimizi her alanda başarıya taşıma, eğitimin niteliğini artırma amacında olup, paylaşımcı bir anlayışla bugüne kadar yapılmış olan güzel ve kalıcı çalışmaları daha da geliştirebilmek, bu çalışmalara yenilerini de ekleyebilmek gayesinde, ekip ruhuyla çok daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Bu vesile ile geçtiğimiz ay beklenmedik şekilde hakkın rahmetine kavuşan, uzun yıllar Rize'nin değişik eğitim kademelerinde görev yapmış Milli Eğitim Müdürü merhum Ahmet Hamdi YILMAZ'ı rahmet ve minnetle anıyorum.


Bu güzel şehre atanmış olmamın, şahsım, il, ilçe ve okul yöneticileri, öğretmen, veli ve başımızın tacı evlatlarımız için, şehrimizin ve ülkemizin yarınları için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Dedi.

Editör: TE Bilisim