Milletvekili Avcı ve İl Başkanı Alim beraberindeki İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt, İyidere İlçe başkanı Nuraydın Aynacı ve İyidere Belediye başkanı Saffet Mete ile sağanak yağış sonrası maddi hasarın oluştuğu İyidere Fıçıtaşı ve Merkez Mahallesi'ne gittiler. Esnafları ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundular. Oluşan hasar hakkında belediye başkanı Saffet Mete'den bilgiler aldılar. Taşkına sebep olan derede incelmelerde bulunarak, alınacak önlemleri değerlendirdiler.

Milletvekili Avcı yaşanan taşkında can kaybının olmamasının sevindirici olduğunu oluşan maddi hasarın ise giderilip, tekrar aynı olayların yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınarak çalışmaların başlatılacağını ifade etti.

İncelemeler sonrasında İyidere ilçe teşkilatıyla bir araya gelerek, teşkilat çalışmalarıyla ilgili değerlendirme toplantısına katıldılar.

Milletvekili Avcı ve İl Başkanı Alim İyidere programının ardından AK Parti'nin kurucularından Vefat eden Adem Uzun'un ailesini ziyaret ederek başsağlığı dileklerini illettiler. Recep Tayyip Erdoğan üniversitesi başhekimi Gökhan Demiral ı ziyaret ederek, sağlık çalışmaları hakkında bilgiler aldılar.

Milletvekili Avcı ayrıca Rize emniyet müdürlüğünün yeni binasının açılışına ve yeni açılan bir iş yerinin açılışına katıldı.

Editör: TE Bilisim