Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Rize İl Başkanı İhsan Alkan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar ile MHP'den ihraç edilen Cemal Enginyurt'a sert eleştirilerde bulundu.

 

Partisinden ihraç edilmesinin ardından çıktığı televizyon programlarında Milliyetçi Hareket Partisi yönetimine karşı ağır ithamlarda bulunan Cemal Enginyurt'un sözlerine tepki gösteren Alkan, Enginyurt’a  ‘’Kimden ne aldın da hareketin kutsallarına savaş açtın? Hani derdimiz beka idi. Hani biz Ülkücüydük. Hani ele şikayet etmeyecektik. Dün Milliyetçi Hareket Partisi’ne muhalif olan döneklere, Lidere hakaret eden gafillere ne kadar küfür ettiysen, bende aynı sözleri şimdi sana söylüyorum. " İfadeleri ile seslendi.

 

Alkan’ın Sözlerine Cevap Enginyurt’un Danışmanı Şanin’den Geldi

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Rize İl Başkanı İhsan Alkan’ın sözlerine cevap Enginyurt’un danışmanı Serdar Şahin’den geldi.

 

Alkan’ın kısa zaman önce Enginyurt’u arayıp Ak Parti Rize İl Başkanı İshak Alim’in kendilerini yok saydığını ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezinin sahip çıkmadığını söylediğini iddia eden Şahin;  ‘’3 günde ne değişti. Talimatlı başkan. Sosyal medyadan meydan okuma biz her yerdeyiz bekliyoruz.’’ dedi.

 

 

Editör: TE Bilisim