MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan, Rize merkez ve Güneysu ilçesinde parti olarak aday çıkarmalarını, diğer ilçe ve beldelerde adayları olduğunu ifade etti. Alkan toplantıda yaptığı konuşmada, "Bu kapsamda Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Liderimiz Sn. Dr. Devlet Bahçeli Bey'in memleketi Osmaniye'de aday çıkarmayarak Milliyetçi Hareket Partisi adayını destekleme kararı alması sebebiyle Liderimizin talimatlarıyla bizde Rize Merkez İlçede belediye başkan adayı çıkarmamak dadır. Cumhur İttifakının adayı olan Rahmi Metin Bey'i destekleme kararı almış bulunmaktayız. Rahmi Metin Bey'e, Milliyetçi Hareket Partisi Rize teşkilatı olarak başarılar diliyoruz. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan Bey'in memleketi olan Rize'mizde Cumhur İttifakı adayı olan Sn. Rahmi Metin Bey'in kazanabilmesi için teşkilatımız olarak tüm gayret ve çabamızı göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Milliyetçi Hareket Partisi olarak ilimizde Merkez İlçemiz hariç tüm ilçe ve belde belediye başkanlıklarında adaylarımızı çıkarmış bulunmaktayız. Ve tüm belediyelere talibiz. Samimiyetle söylüyorum ki tüm adaylarımız bir birlerinden kıymetli ve belediyecilik konusunda donanımlı insanlardan oluşuyor. Her biri hemşerilerimize hizmet edebilmek için heyecanlı, arzulu ve iddialılar. Benim kendilerine olan inancım ve güvenim tamdır. Bu seçimlerde ilimizin belediyelerini üç hilal ile süsleyeceğiz. Sıradan bir siyasetçi söylemi olarak değil tüm inancımla söylüyorum; göreceksiniz ki 31 Mart akşamı Milliyetçi Hareket Partisi Rize'de büyük bir zaferle çıkacaktır. Rizeli 1 Nisan sabahına MHP'li belediyelerle uyanacaktır. Seçimleri kazandığımız ilçe ve beldelerde 5 sene boyunca yapacağımız hizmetlerle halkımızın takdirini kazanacak, belediyeciliğin ve milletimize hizmetin nasıl yapıldığını gösterecek ve bir sonraki seçimlere daha iddialı girerek ilimizdeki tüm belediyeleri kazanacağız. Bundan dolayıdır ki, 31 Mart seçimleri Rize için bir dönüm noktası olacaktır" dedi.

MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan, "Söylemiş olduğum gibi ilimizin tüm seçim bölgelerinde iddialıyız. Bu iddiamızı evvela Liderimiz Sn. Dr. Devlet Bahçeli Bey'e ve partimize halkımız tarafından gösterilen teveccühe, çalışmalarımıza ve adaylarımıza borçluyuz. İddialıyız çünkü; meydanlara yalnızca seçim sath-ı mailinde inmedik. Her daim meydanlardayız, her daim halkımızla iç içe gönül gönüleyiz. Şehrimizin dertlerini, sıkıntılarını herkesten iyi biliyoruz. İddialıyız çünkü; hiçbir seçim bölgesinde formaliteden aday göstermek için aday göstermedik. Partimize gelen onlarca aday adaylığı talepleri içerisinden ince eleyip sık dokuyarak, titiz bir çalışmayla en iyi adayları bulduk, halkımızın takdirine sunduk. Adaylarımız, adaylıkları kesinleşir kesinleşmez çalışmalarına başlayarak projeleriyle sahaya indi.

Birbirinden kıymetli adaylarımız şunlar;

Ardeşen'de Av. Remzi Kutanoğlu,

Çamlıhemşin'de Eyüphan Zararsız,

Çayeli'nde İsmail Hakkı Çiftçi,

Derepazarı'nda Selim Metin,

Fındıklı'da Levent Keskin,

Hemşin'de Muhammet Sağlam ,

İkizdere'de Hakan Karagöz,

İyidere'de Osman Mete ,

Pazar'da Gülşah Bilaloğlu,

Merkez Kendirli'de Abdulkadir Öz,

Merkez Muradiye'de Mehmet Kazdal,

Merkez Salarha'da Halil İbrahim Yağcı,

Çayeli Büyükköy'de İsmail Hakkı Kahveci,

Çayeli Madenli'de Mustafa Tüylüoğlu,

Ardeşen Tunca'da Muhammet Çebi.

Tüm adaylarımıza başarılar diliyorum. Söylediğim gibi her birine olan inancım tamdır. Her biri seçimleri kazanarak ilimizde Milliyetçi Hareket Partisi belediyeciliğinin en güzel örneğini göstereceklerdir. Rize'ye en çok üç hilal yakışır" dedi.

Editör: TE Bilisim