Vedat Muriç'i Fenerbahçe' ye veren Çaykur Rizespor golcü olarak kadrosuna kattığı Mustafa El Kebir Gençlerbirliği maçından sonra gazetecilere yaptığı açıklamada iddialı olduğunu ifade ederek "forvete kim gelirse gelsin, formayı benden kimse alamaz. İdmanlarda çok çalışıyorum. Biraz kilo fazlalığım vardı, onu da atıyorum. Kısa zaman içinde fit konumuna geleceğim. Forvete yeni transfer olursa bu rekabeti çoğaltır. Rekabette başarıyı getirir" dedi.

Türkiye' de bu güne kadar üç değişik takımda forma giydiğini kaydeden El Kebir "Türkiye' de Gençlerbirliği, Ankaragücü ve Antalyaspor' da forma giydim. Ama o takımlarda sakatlıklar yaşadım. Oynadığım sürece gol ve asistlerle o takımlara katkıda bulundum. Eski takımım Gençlerbirliği' ne attığımız golün asistini yapmak beni duygulandırdı" dedi.

Çaykur Rizespor' un kendisi için yeniden bir doğuş yeri olduğunu kaydeden Mustafa El Kebir, "İsmail Kartal Hocam ile Ankaragücü'nde birlikteydik. Ben hocamızı, hocamızda beni tanıyor. İyi anlaşacağız. Benim işim gol atmak. Atacağım gollerle hem Rizespor'u üst sıralara tırmandıracağım hem de kendimi yeniden ispatlayacağım. Gol atamadığım zaman atılan gollere asist yapacağım. Sezonun ilk maçında attığımız gol pozisyonunda topa bende vurabilirdim ama Melnjak daha avantajlıydı ona indirdim o da golü attı. Bu pozisyonun gol olması beni çok sevindirdi" dedi.

Editör: TE Bilisim