31 Mart seçimleri için beldede çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini belirten Serdar, 2014 yılında AK Parti belediyecilik anlayışının devraldığı Kendirli'nin büyük bir değişim geçirdiğini, bu gelişim sürecinin devam etmesi için var güçleriyle çalıştıklarını belirtti.

ALTYAPI'NIN YÜZDE 90'INI YENİLEDİK

Serdar, "Kendirlimizin 5 mahallesinin 5'inde de toplamda 50 bin metre kazı yaptık. Yağmursuyu, kanalizasyon ve içme suyu hatlarımızı yeniledik. Altyapının yüzde 90'ını yeniledik. Altyapı tesisimizin kurulumunu önümüzdeki günlerde başlatacağız. Böylelikle çok önemli bir eksiğimizi tamamlamış oluyoruz."

YOLLARIN YÜZDE 95'İ YENİLENDİ

"Altyapı çalışmalarımızın ardından bozulan yollarımızın yüzde 95'inin beton ve asfalt çalışmalarını da bitirdik. Son 6-7 ay içerisinde 15 bin metreküpün üzerinde beton, 7 bin ton asfalt döktük. 5 mahallemizin tamamını beton ve asfalt yaptık. Betonlarımıza da kaliteli c25 betondan dökerek geleceğe de yatırım yaptık."

ALTYAPIYA 18 MİLYON'LUK YATIRIM

"Altyapıya 18 milyon TL'lik bir yatırım yaptık. Kendirli belediyesi'nin bütçesi bellidir. Bu yatırımları belediyenin kendi bütçesiyle yapmak mümkün değildir. Hangi bakanlıktan hangi yatırımı alabilirizin çalışmasını yapıyoruz."

AK PARTİ DESTEĞİYLE BÜYÜK YATIRIMLAR

"Yapılan çalışmaları, gerçekleştirilen projeleri AK Parti hükümeti desteğiyle yapıyoruz. Belediye öz kaynaklarıyla yapılabilecek bir çalışma yoktur. Mutlaka iktidar gücüyle çalışmalar yapılır. Sadece 8 milyon TL beton ve asfalt çalışmalarımıza harcama yaptık"

"FUTBOL SAHASI AĞUSTOS'TA TAMAMLANIYOR"

"Futbol sahamızda çalışmalarımız devam ediyor. Bu yılın ağustos ayında tamamlanıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Önümüzdeki yıl da bal liginde mücadele eden il futbol takımlarını da beldemizde ağırlamaya başlayacağız"

ARAÇ PARKI YENİLENDİ

Başkan ve Başkan Adayı Serdar, bakanlıklarla, ilgili kurumlarla ve hayırsever iş adamlarının da desteğiyle birlikte yüzde 99'u hibe olmak üzere araç parkının tamamını yenilediklerini söyledi.

Editör: TE Bilisim