Çaykur Rizespor Haberleri

Çaykur Rizespor Teknik direktör İsmail Kartal ile bugün Mehmet Cengiz Spor Tesislerinde gerçekleştirilen tören ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninde gezetecilere açıklamlarda bulunan Kulup başkanı Hasan Kartal ve çiçeği burnunda teknik direktör İsmail Kartal trasferi arap saçına dönen Vedat Muriqi hakkında açıklamalarda bulundu;

Kulüp Başkanı Haksan Kartal açıklamlarından; ''Oyuncuları Vedat Muriç'in ülke genelinde gündem olduğunu ve konunun spor kamuoyunda çok konuşulduğunu ifade eden Kartal, "Resmi teklif sadece Fransa'nın Toulouse takımından var. Galatasaray'dan ve Fenerbahçe'den sözlü teklif var. Aklımıza yatmayan transferi onaylamayız. Hocamız kalmasını istiyor. Aklımızda bir rakam yok. Bize en fazla parayı kim verirse ona veririz." şeklinde konuştu.

Çiçeği burnunda teknik direktör İsmail Kartal ise; ''Vedat Muriç konusunda da açıklama yapan Kartal, oyuncunun takımda kalmasını istediğini dile getirdi. Muriç'e yurt içi ve yurt dışından teklifler olduğunu söyleyen İsmail Kartal, "Biz kalmasından yanayız. Kendisi ile konuşup kulüp menfaatleri doğrultusunda başkanımız ile konuşup değerlendireceğiz. Biz ilk etapta gitmesini istemiyoruz. Gönüllü kalmasını istiyoruz. İkinci yarı gelen birçok oyuncu başarılı oldu. Mukaveleleri bitti. Aşı tuttu. Okan hoca ve taraftarlarımız ile takım ligde çok başarılı oldu. Birçok kulüp bu oyuncuların peşine düştü. Bu oyuncuların transferi ortada gidiyor. Hedeflerimize giderken bu oyuncuları aramızda tutmak istiyoruz. Bunu gerçekleştiremezsek yerlerini dolduracak oyuncularımız listemizde var" açıklamasında bulundu.'' dedi.

Editör: TE Bilisim