Rize'nin Kalkandere ilçesi Aksu mahallesinde yaşayan ve yakın çevresi tarafından neşeli tavırları ile bilinen elektrik teknikeri Bülent Yılmaz, tüm dünyayı etkisi altına alarak 2020 yılına damga vuran korona virüs ile mücadelede 'Evde Kal' ve ''Sosyal Mesafeni Koru'' kurallarına kendine has tarzı ile söylediği atma türkü ile dikkat çekti.

Güncel53 muhabirimize açıklamalarda bulunan Bülent Yılmaz; ''Ben 43 yaşındayım, babam ise 70 yaşında ikimizde kronik şeker hastasıyız, hem kendi sağlığımız hemde çevremizdekilerin sağlığı için kendimizi evde izole ettik. Yaklaşık bir haftadır evdeyiz bu süre zarfında da ihtiyaçlarımızı Kalkandere Belediyesinde görev yapan Murat Yılmaz ve kız kardeşim karşılıyor. Türkü söylediğim esnada kız kardeşim bizi kontrol etmek için geldi, bende o anda içimden geldiği gibi hasretimi dile getirdim.'' dedi.

Bu süreçte evde kalmanın önemine değinen Yılmaz; ''İçinden geçtiğimiz şu zorlu günlerde mecbur olmadıkça dışarı çıkmayalım, hem kendimize hem de devletimize yardımcı olalım. EVDE KALIN, SAĞLIKLI KALIN'' şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim