İlçede bütün kesimler tarafından beğenilen, yaptığı çalışmalar takdir edilen Yıldırım'a adaylık sürecinde de vatandaşlardan büyük destek geliyor.


Genci yaşlısı, 7'den 70'e herkesle bir araya gelen, esnafları, kamu kurumlarını ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Yıldırım, amaçlarının Kalkandere'ye hizmet etmek olduğunu, 'Gönül Belediyeciliği' anlayışıyla yola devam etmek istediklerini söyledi.

Yıldırım, "Yerel seçim çalışmalarımız kapsamında ilçemizdeki bütün kesimlerle bir araya geliyoruz. Vatandaşlarımıza hedeflerimizi ve projelerimizi anlatıyoruz. Yaptığımız çalışmalar bizleri bu günlere getirdi. AK Parti'mizin de desteğiyle Kalkandere'miz yatırım ve belediyecilik anlamında hız kazanacaktır. Her zaman milletimizin yanında, onların dertleriyle dertlenen, ilçemizin gelişmesi için çabalayan bir yönetim anlayışı ortaya koyacağız" dedi.


Yıldırım'a ziyaretlerinde AK Parti Kalkandere İlçe Başkanı Hasan Ayyıldız, belediye meclisi üyesi adayları ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Editör: TE Bilisim