Kalkandere kaynakamlığı ve Ak Parti Kalkandere Teşkilatı Rize'nin Kalkandere ilçesinde yapımı devam eden modern ve geniş kapsamlı lise İnşaatının 2019-2020 eğitim ve öğretim yılına yetiştirilebilmesi için yoğun çaba harcanıyor.

Yapımı devam eden lise'nin 2019-2020 eğitim ve öğretim yılına eksiksiz şekilde yetişrilebilmesi için denetimleri sıkılaştıran ilçe yöneticileri, inşaatın ilerleyişini bizzat yerinde inceliyor.

Bu kapsam da, inşaat alanını bizzat gezen Kalkandere Kaymakamı Sercan YILMAZ ve beraberindeki ilçe yönetimi; üstlenici firma müteahitleri ile bir araya gelerek devam etmekte olan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Konu ile ilgili gazetemize açıklamada bulunan YILMAZ; ''İlçemizde yapımı devam etmekte olan yeni liseyi ziyaret ederek denetimde bulunduk. Müteahitlerden devam etmekte olan çalışmalar hakkında bilgi alıp, uyarı ve firkirlerimizi ilettik. Amacımız Kalkandereli vatandaşlarımıza Modern, Kapsamlı ve Yeterli bir okulu yeni eğitim ve öğretim yılında eksiksiz olarak kazandırmak. Biran önce okulumuzu tamamlayıp gençlerimizin hizmetine açmak istiyoruz''dedi.

Denedimlerde Kaymakam Sercan Yılmaz'a Ak Parti İlçe Başkanı Hasan AYYILDIZ, İlçe Belediye Başkanı Kenan YILDIRIM ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut TİRYAKİ 'de eşlik etti.

Editör: TE Bilisim