Rize Muhtarlar Federasyonu üyesi olarak Rize'nin Kalkandere ilçesinde faaliyet gösteren Kalkandere Muhtarlar Derneği yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi.

Açılışa İlçe Kaymakamı Sercan YILMAZ, Belediye Başkanı Kenan YILDIRIM, Akparti İlçe Başkanı Hasan AYYILDIZ, Rize Muhtarlar Federasyonu Başkanı Tuncay MAŞALACI, çeşitli STK temsilcileri, Daire Amirleri ve Muhtarlar katılım sağladı.

Açılışta kısa bir açıklama yapan Kalkandere Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi KABAOĞLU; " Kalkandere muhtarları olarak ilçemize daha iyi hizmet vermek adına hayırlısı ile yeni büromuzun açılışını gerçekleştirdik. Burada bizleri yanlız bırakmayan Sayın Kaymakamımız Sercan YILMAZ, Belediye Başkanımız Sayın Kenan YILDIRIM, Akparti İlçe Başkanımız Sayın Hasan AYYILDIZ, Muhtarlar Federasyon Başkanımız Sayın Tuncay MAŞALACI, Onursal Başkanımız Mustafa ERBAŞ, İkizdere Dernek Başkanımız Orhan BAŞ, Anzer Muhtarımız Remzi GÜZEL, daire amirlerimiz ve tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Rabbim çıktığımız hizmet yolunda bizlere hayırlısını nasip eylesin.'' dedi.

Editör: TE Bilisim