Rize'nin Kalkandere ilçe Kaymakamı Sercan Yılmaz, Ramazan Bayramı boyunca sokağa çıkma yasaklarına uyan ve işbirliği gösteren vatandaşlara teşekkür etti.

Sokağa çıkma yasağı süresince canını dişine takarak çalışan ve '' kahramanlarımızı'' olarak nitelendirdiği ekiplere ise ayrıca teşekkür ettiğini kaydeden Yılmaz, 4 gün boyunca İl dışından gelenlere yaklaşık 1000 tane test aldıklarını belirtti.

Teşekkür mesajında ''Sağlık görevlilerimize yardımın yanında hem asayiş hem de denetim görevlerini yapan jandarma ve emniyet personellerimize, vatandaşlarımıza uyarıları ile yol göstermeye çalışan diyanet personelimize, vefa gruplarımızda çalışan öğretmen ve din görevlilerimize, tüm çalışanlarımızın sahada bulundukları sürece, onlara yardımlarını esirgemeyen mahalle ve köy muhtarlarımıza sonsuz teşekkürü borç biliriz.'' İfadelerine yer veren Kaymakam Yılmaz;

Açıklamalarının devamında; ''Kıymetli vatandaşlarımız, Unutmayınız ki sizler ailelerinizle birlikte gerek evde gerek çaylıkta bayramınızı birlikte idrak ederken, yukarıda isimlerini andığımız kamu görevlerimiz bayram sürecinde sizlerin sağlığı için görevlerinin başında ve fedakarca ailelerinden uzakta gayret gösterdiler.

Bizlerin görevlerini en iyi şekilde yapabilmesi, bizim gayretlerimizin yanında, vatandaşlarımızın da kurallara olan riayeti ile olmaktadır ve olacaktır. Bu nedenle tüm vatandaşlarımızdan tekraren istirhamımız;

Fiziki mesafeye dikkat etmeleri, dışarıda (sokakta, markette, çay alım yerlerinde) maske kullanmayı ihmal etmemeleri ve kurallar konusunda dikkatsiz olanlara karşı yönlendirici ve uyarıcı olmalarıdır.

İnşallah bu süreç hepimizin işbirliği ve gayretleri ile nihayete erecektir. Tekrar tüm vatandaşlarımızın bayramlarını tebrik eder, mutluluklar ve esenlikler dileriz.'' ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim