Ramazan Bayramı Nedeni İle Bir Mesaj Yayımlayan Kalkandere Kaymakamı Sercan Yılmaz Mesajında;

''Barışı, kardeşliği, sevgiyi, saygıyı ve hoşgörüyü simgeleyen, toplumsal yaşamımızın önemli günlerinden olan Ramazan Bayramı'nı karşılamanın mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz.

Bayramlar, umutların canlandığı, iyiliklerin, güzelliklerin yoğun olarak yaşandığı, dargınlık ve kırgınlıkların unutularak birlik ve beraberliğin pekiştiği, kaygıların unutulduğu özel günlerdir.

Yardımlaşma ve dayanışmanın önem kazandığı bayramlarda, gereksinim içinde bulunanlara yardım eli uzatmalı, bayramın coşkusunu onların da yaşayabilmeleri için üzerimize düşen vecibeleri mutlulukla yerine getirmeliyiz.

Bayramların getirdiği manevi ortamın değerini iyi bilmeli, umut ve sevgiyle yarınlara hazırlanmalıyız. Karşımıza çıkan güçlüklerden yılmadan, ülkemizin yarınlarını gözeterek sorumluluk bilinciyle hareket etmeli, ülkemiz için her zaman yapabileceğimiz bir şeyler olabileceğini düşünerek, inancımızı, umudumuzu, kararlılığımızı ve güvenimizi hiçbir zaman yitirmeden daha iyiye ulaşmak için çok çalışmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Kalkandereli hemşehrilerimin Ramazan Bayramını en içten duygularla kutluyor, huzur ve sağlık dolu bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum.''ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim