Kaymakam Yılmaz Yayınlamış Olduğu Mesajda;

''Bayramlar, milli ve manevi hislerimizi pekiştiren, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma duygularıyla kardeşlik, akrabalık, komşuluk bağlarını kuvvetlendiren, yoksulu gözetme, yetimi sevindirme gibi güzel hasletleri yaşatan müstesna günlerdir.

Hak yolunda teslimiyet ve fedakarlığın bir nişanesi olan Kurban Bayramı, kültür ve geleneklerimiz ile birlikte dini değerlerimizin bizlere yüklediği sorumluluklarımızı hatırlamak ve hayata geçirmenin en güzel vesilelerindendir. Yaşam serüveni içindeki bu sorumlulukların bilinciyle insan olma vasfının gereği olan bu inanç ve değerler bütününü yaşamak ve yaşatılmasına katkı sağlamak toplumda huzur ve ahengin devamlılığının teminatıdır.

Bu güzel bayram günlerinde her daim saygı ve rahmetle yad ettiğimiz Şehit ve Gazi ailelerini, yaşlı, engelli, muhtaç ve kimsesiz vatandaşlarımızı unutmayacak, bayramımızı ruhuna, amacına uygun şekilde kutlamak adına; çevremizdeki bir kimsesizin, bir yaşlının, vatan için evladını toprağa vermiş bir şehit ailesinin veya öksüz bir çocuğun yüzündeki tebessüme vesile olmaya çalışacağız.

Bu duygularla, başta Ülkemiz ve Kalkandereli hemşerilerimiz olmak üzere tüm İslam aleminin Kurban Bayramını kutluyor, hayırlara ve iyiliklere vesile olmasını diliyorum.'' ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim