Rize Haberleri

Kalkandere Belediyesinin organizasyonunun üslendiği, Katar Hayır Derneği sponsorluğunda gerçekleştirilen programa ilgi ve katılım büyüktü.

İftar yemeğine Kalkandere Kaymakamı Sercan Yılmaz, Kendirli Belde Belediye Başkanı Alaattin Serdar, Kalkandere Yardımlaşma Vakfı Başkanı Mehmet Sadri Eyüboğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kalkandere Eski Belediye Başkanı Nihat Çolak ve davetliler katıldı.

Programda konuşan Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım, her yıl geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğinde yaklaşık 1500 kişiye iftar veriyoruz. Belediye olarak vatandaşımızla her zaman iç içeyiz. Burada başkanlığımız boyunca sunduğumuz hizmetlerin yanı sıra yapılacak olan hizmetler için çalışan sağlam bir teşkilatımız var. Kalkandere günden güne gelişiyor. Belediye olarak bu gelişmenin bir parçasıyız. Her yıl kadır gecesi düzenlediğimiz iftar yemeğinin sponsorluğunu üstlenen Katar Hayır Derneğine ve Kalkandere Yardımlaşma Vakfı'na teşekkür ederiz" dedi

Kalkandere belediyesinin organize ettiği iftar yemeğinin sponsorluğunu üstlenen Katar Hayır Derneği Genel Müdürü Süleyman Uçar, ''Bir yıldır Rize'de yardıma muhtaç aile arıyoruz. Bula bula sadece 50 fakir bulabildik. Biz Rize'nin bütün fakirlerine yardım etmek istiyoruz" dedi.

Editör: TE Bilisim