İl Özel İdaresi'nin 2019 yılı mali bütçesinin görüşüldüğü toplantıya, İl Genel Meclisi Üyelerinin yanı sıra Rize Kadastro İl Müdürü Osman Küçükislamoğlu, İl Özel İdaresi Birim Müdürlerinden İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürü Serkan Akşan ile Encümen Müdürü Ahmet Yıldırım katıldı.

Rize'deki kadastro faaliyetleri hakkında İl Genel Meclisi Üyelerine bilgilendirme sunumu yapan Kadastro İl Müdürü Osman Küçükislamoğlu, kendisine sunum yapma imkanı verdikleri için İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı ve İl Genel Meclisi Üyelerine teşekkür etti.

Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, kurum olarak sürdürdükleri çalışmalar hakkında İl Genel Meclisine verdiği bilgilerden dolayı Kadastro İl Müdürü Osman Küçükislamoğlu'ya teşekkür ederek "Kadastro çalışmaları vatandaşlarımız nezdinde sorunlu bir çalışma olarak düşünülse de halkımızın yararına olan bir çalışmadır. Bu anlamda müdürümüzün de hemşehrimiz olması hasebiyle vatandaşlarımızın yapısını yakından tanıyor olması yürütülen çalışmaların çözümüne olumlu olarak yansımaktadır. Değerli Müdürümüzü ve tüm mesai arkadaşlarını verimli çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Editör: TE Bilisim