Rize'nin İyidere ilçesinde 55.000 M2'lik yeni bir dolgu alanı inşa edilecek.

İlçenin sahil bölümünde yeni ve kullanışlı bir alan kazandıracak dev projenin ihale süreci için Ulaştırma ve Alt yapı Bakanlığı Tarafından çalışmalar başlatıldı.

Yeni dolgu alanının tamamlanması ile elde edilecek alanda İyidere Belediyesi tarafından vatandaşların kullanımına sunulacak sosyal tesisler ve kamusal alanlar inşa edilmesi planlanıyor.

İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete dev projeyi '' Biz İyidere'mize Söz Verdik'' sözleri ile duyurdu;

Başkan Mete açıklamasında; ''İlçemizde Fetiye mahallemizin sahil kısmında Yeni Belediye binamızın önünde bulunan sahil şeridin de Toplam 55.000 M2 lik yeni Dolgu Alanı çalışmalarımız Ulaştırma ve Alt yapı Bakanlığı Tarafından Proje ihalesi yapılmış olup proje çalışmaları başlamıştır. İnşallah 2021 yılı sonu itibari ile proje çalışması bitirip inşaat ihalesini de yaptırmış olacağız. Bu projede de, her projemizde olduğu gibi bizden desteklerini esirgemeyen Genel Başkan yardımcımız Rize Milletvekilimiz Sayın Hayati yazıcı ya, Spor Eski Bakanımız Rize Milletvekilimiz Sayın Osman Aşkın Bak'a, Teşkilat Başkan Yardımcısı Rize Milletvekilimiz Sayın Muhammed Avcı ya ve İl Başkanımız Sayın İshak Alim e İlçemiz adına Teşekkür ederiz. Durmak Yok, Hizmete Devam. Sevdamız İyidere...'' ifadelerine yer verdi. (H.K.)

Editör: TE Bilisim