Rize'nin İyidere İlçe Belediyesi vatandaşlara daha etkin hizmet vermek, vatandaşların istek ve şikayetlerini daha hızlı bir şekilde kuruma iletmelerini sağlamak adına ''WhatsApp Hizmet Hattını'' devreye soktu.

Yeni uygulama ile vatandaşlar Rize Belediyesine istek ve şikayetlerini 0501 753 53 53 numaralı hattta ''WhatsApp Hizmet Hattı üzerinden anında iletebilecek.

Hatırlandığı üzere geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan büyükşehir belediye başkanları için ''WhatsApp Grubu'' kurulması konusunda talimatlarını ileterek, günümüzde bu iletişim metodunun önemine değinmişti.

Henüz bir kaç gün öncesinde de Rize Belediye Başkanlığı WhatsApp Hizmet Hattını devreye soktuğunu duyurmuştu.

''İyidere Belediye Başkanlığı Yeni Hizmetini Sosyal Medya Üzerinden Yapmış Olduğu Şu Açıklama İle Duyurdu''

''İYİDERE NİN SORUNLARINI BİRLİKTE ÇÖZELİM.


Belediyemiz Bugün itibari ile vatandaşlarımıza daha hızlı ve etkin iletişim kurmak vatandaşlardan gelen talep ve görüşleri daha hızlı değerlendirebilmek amacıyla Whatsapp destek hattını hizmete sunmuştur. Vatandaşlarımızdan gelen talep üzerine vatandaşlarımız artık her türlü talep şikayet ve önerilerini belediye yetkililerine mobil telefonları üzerinden anlık iletebilecekler.


Belediyeye ulaşmak isteyen vatandaşlarımız 0501 753 53 53 numaralı hattan Whatsapp uygulaması ile belediye yetkilileri ile anlık iletişim kurabilecek ve her türlü şikayet ve taleplerini gerek fotoğraf gerek video gerekse yazılı şekilde ilebilecek.


HIZLI İLETİŞİM HIZLI ÇÖZÜM


İyidere Belediyesi olarak önceliklerinin vatandaşların istek ve şikayetlerinin bir an önce yanıtlamaktır. Kurduğumuz Whatsapp Destek Hattıyla belediyemizle vatandaşlarımız arasındaki etkileşimi arttırmak ve hızlandırmak istedik.


YENİ PROJELER YENİ FİKİRLER


Vatandaşlarımızdan gelecek görsel-yazılı her türlü talep veya şikayetleri Belediyemizin Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü aracılığıyla ilgili müdürlüklerimize anında iletilecek ve çözümü için hemen harekete geçilecek. Bu hattımız sayesinde vatandaşlarımız sadece istek ve şikayetlerini değil belediyemizde uygulanabilecek proje önerilerini ve fikirlerini de bizimle paylaşabilecekler diyerek tüm vatandaşları belediyemizin 0501 753 53 53 numaralı Whatsapp uygulamasını kullanmaya davet ediyoruz..''

Editör: TE Bilisim