Başkan Saffet Mete'nin göreve gelmesi ile birlikte vatandaşların hayatlarını kolaylaştıracak birçok yeniliği hayata geçiren İyidere Belediyesi, yeni bir uygulamayı daha hayata geçirdi.

Manavlarda oluşan fiyat karmaşasının önüne geçmek ve vatandaşların daha nizami, şeffaf bir ortamda alışveriş yapabilmelerini sağlamak adına Tektip Etiket uygulamasına geçildi.

Bu bağlamda İyidere'de; ''Fiyat Etiketi Yönetmeliği Etiket Bulundurma Zorunluluğu" kapsamın da ilçede vatandaşlardan da gelen şikayet ve istek üzerine özellikle marketlerdeki manav reyonları ve manavların satışa sundukları ürünlerde fiyat etiketinin olmaması sebebiyeti ile yaşanan sorunları çözmek konusunda İyidere Belediyesinin yaptırmış olduğu tek tip etiketler bütün market ve manavlara dağıtıldı.

Fiyat etiketi olmadan hiç bir ürün satışa sunulmayacağını kaydeden İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete; ''Özellikle ilçemizin bir geçiş noktası olması sebebi ile bu tip konularda sorun yaşayan vatandaşlarımızın özellikle ÜRÜNLERİN FİYATLARINI GÖREREK ÜRÜN SATIN ALMA KONUSUNDA artık kesinlikle böyle bir sorun ile karşılaşmayacaklarını bilmelerini isteriz.''dedi.

Editör: TE Bilisim