Toplantıya, İl Genel Meclisi Üyelerinin yanı sıra İkizdere Kaymakamı Abdulhamid Uyar, İkizdere Belediye Bakanı Hasan Kösoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı, AK Parti İkizdere İlçe Başkanı Mustafa Havuz, İkizdere eski İlçe Başkanı ve Eski İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Aksu ile İl Özel İdaresi'nin bazı Birim Müdürleri katıldı.

Meclis Başkanı Mehmet Kazancı toplantıda yaptığı konuşmada, İkizdere İl Genel Meclisi Üyesi Ali Fuat Yıldırım'ın, AK Parti İkizdere Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi hasebiyle meclis olarak kendisini tebrik etmek ve destek olmak amacıyla, İl Genel Meclisinin Şubat toplantılarının dördüncü birleşimini İkizdere'de yaptıklarını ifade ederek "Ali Fuat beyle mecliste yaklaşık beş yıldır görev yapmaktayız. Bu görev süremiz zarfında hizmet yapma heyecanına bizler şahit olduk. Yıllardır AK Parti teşkilatına ve İkizdere ilçemize hizmet etmiş birisi olarak bu görevi layıkıyla başaracağı kanaatindeyiz. Bizler de İl Genel Meclisi olarak kendisini destekliyor ve başarılar diliyoruz" dedi.

Toplantının İkizdere ilçesinde olması için organizeyi gerçekleştiren İkizdere İl Genel Meclisi Üyesi Ali Fuat Yıldırım ile İkizdere eski İlçe Başkanı ve eski İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Aksu'ya İl Genel Meclisi adına teşekkür eden Başkan Kazancı "Bu güzel organizasyonda bizleri yalnız bırakmayan ve misafirperverliklerinden dolayı İkizdere Kaymakamımız Abdulhamid Uyar'a, İkizdere Belediye Bakanı Hasan Kösoğlu'na ve AK Parti İkizdere İlçe Başkanımız Mustafa Havuz'a teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

AK Parti İkizdere Belediye Başkan Adayı ve İkizdere İl Genel Meclisi Üyesi Ali Fuat Yıldırım, meclis toplantısının kendisine destek verilmesi kapmasında İkizdere ilçesinde yapılmasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek Meclis Başkanı ve İl Genel Meclisi Üyelerine teşekkür etti.

Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, toplantının ardından beraberinde AK Parti Grup Başkan Vekili, Merkez İl Genel Meclisi Üyesi İbrahim Türüt ve İl Genel Meclisi Üyeleri ile birlikte İkizdere Kaymakamı Abdulhamid Uyar ve İkizdere Belediye Bakanı Hasan Kösoğlu'nu makamlarında ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Makam ziyaretlerin ardından sokağa inen Başkan Kazancı ve beraberindeki heyet esnaf ziyaretleri yaparak AK Parti İkizdere Belediye Başkan Adayı Ali Fuat Yıldırım'a 31 Mart Yerel Seçimlerinde destek istedi.

Editör: TE Bilisim