Meclis Başkanı Mehmet Kazancı başkanlığında yapılan toplantıya, İl Genel Meclisi Üyelerinin yanı sıra İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Salih Kurtuluş, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Mehmet İsmailoğlu, İl Özel İdaresi Birim Müdürlerinden İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürü Serkan Akşan, Yazı İşleri Müdürü Özgen Güven ile Encümen Müdürü Ahmet Yıldırım katıldı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İdris Altuntaş, İl Genel Meclisi'nin Rize İl Özel İdaresi 2019 yılı mali bütçesini şekillendirmesi kapsamında İl Genel Meclisi toplantısına katılarak il genelinde sürdürdükleri hizmetler ve bütçeden talepleri noktasında İl Genel Meclisi üyelerine bilgi verdi.

Altuntaş, görev süreci boyunca İl Genel Meclisi'nin destekleriyle Rize İl Özel İdaresi Bütçesinden aldıkları maddi ve manevi katkılar nedeniyle İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı başta olmak üzere İl Genel Meclisi Üyelerine ve kurum amirlerine teşekkür etti.

Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, İl Genel Meclisinde verdiği bilgilerden dolayı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İdris Altuntaş'a teşekkür ederek "Şu an geldiğimiz noktada ülkemizde sosyal yardımlaşma alanında sunulan imkan ve olanaklar, Avrupa ülkelerindeki standartların çok üzerinde olduğu kanaatindeyim. Hükümetimize ve devlet büyüklerimize bu anlamda çok teşekkür ediyorum. Bu çerçevede Müdürümüz ve ekibinin de bir anne baba şefkatiyle kimsesiz evlatlarımızın geleceğe hazırlanması, engelli ve yaşlılarımıza verdikleri hizmetler, bu kurumumuzun toplum üzerindeki etkisi ve katkısının ne denli önemli olduğunu açıkça göstermektedir. Değerli Müdürümüz İdris Altuntaş'ı ve tüm mesai arkadaşlarını verimli çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Editör: TE Bilisim