İl Başkanı Alim mesajında; "Çanakkale Zaferimizin 104. yıldönümünü millet olarak gurur ve heyecanla idrak ediyor, tüm kahramanlarımızı da minnetle yad ediyoruz.

Çanakkale'de ecdadımız, yedi düvele karşı meydan okuyarak, döneminin en modern ordularını dize getirerek şanlı bir destan yazmıştır. Milletimiz Çanakkale'de küllerinden yeniden doğmuş, birlik ve beraberlik duygusunu perçinlemiştir. Çanakkale, vatanımıza ve bağımsızlığımıza ve bizi biz kılan değerlere olan bağlılığımızın timsalidir. Vatanın, milletin bekası için gözlerini kırpmadan canlarını feda etmeyi göze alan yüzbinlercekahraman, göz kamaştıran mücadeleleriyle "Çanakkale Geçilmez" sözünü tarihe nakşetmişlerdir.

Bugün de vatanımız üzerinde oynanmak istenen oyunlara, milletimize yönelik hain planlara bu kararlılıkla karşı çıkıyor, kadını erkeği, genci yaşlısı tüm vatandaşlarımızla omuz omuza aydınlık yarınların inşası için yılmadan çalışıyoruz. Çanakkale şehitlerinin torunları olarak, istiklalimizden, istikbalimizden ve özgürlüğümüzden hiçbir şekilde taviz vermeyeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Çanakkale Zaferi'nin yıldönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Günü'nde bu toprakları bize mukaddes bir vatan olarak emanet eden tüm şehitlerimizi rahmetle, şükranla anıyorum." İfadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim