Rize'deki siyasi partilerin il başkanları Ak Parti İl Başkanı İshak Alim'in daveti üzerine bir araya gelerek Rize hakkında istişarelerde bulundular.

Çok verimli geçtiği belirtilen toplantıya Alim'in yanı sıra CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, İYİ Parti Rize İl Başkanı Av. Ayşegül Özyanık, Saadet Partisi Rize İl Başkanı Av. Muhammet Kaçar ve Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci katılırken, MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan ise şehir dışında bulunduğundan toplantıya katılamadı.

Yaklaşık 2 saat süren toplantının oldukça verimli geçtiği belirtilirken, il başkanları toplantılarının önümüzdeki aylarda da devam edeceği ifade edildi.

Ayrıca diğer il başkanları da ileride gerçekleştirilecek toplantılara ev sahipliği yapmak istediklerini ve bundan sonra sırasıyla her il başkanının toplantıya ev sahipliği yapmalarının uygun olacağı görüşünü ilettiler.

AK Parti Rize İl Başkanı Alim'in katılımları dolayısıyla teşekkür ettiği il başkanları toplantısı sonrasında Saadet Partisi Rize İl Başkanı Av. Muhammet Kaçar tarafından Merhum Başbakan ve Milli Görüş Hareketi Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın "Davam" adlı kitabı İl Başkanlarına hediye edildi.

Editör: TE Bilisim