Burası Rize'nin, Rizelilerin, Rizespor'a gönül verenlerin yeridir" dedi.

Spor Toto 1. Lig'in Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor'un küme düşmesinin ardından 20 Haziran tarihinde yeni başkan olan İbrahim Turgut gazetecilerle bir araya gelerek bir basın toplantısı düzenledi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Turgut, kapatılan Çaykur Rizespor Kadın Futbol Takımı'nın şahsi bir karar olmadığını söyledi. Turgut, takıma 9 oyuncu transfer ettiklerini bir kaç oyuncuyla daha görüşmelerin sürdüğünü söyleyerek, "Şu ana kadar 9 tane transfer yaptık. Bir kaç tane daha transfer çalışmamız var. Bu transferleri ince eleyip sık dokumaya çalışıyoruz. Yapacağımız hamlelerde en doğrusunu, Rizespor'a en layık olanını, en iyi sonuç alacağımız hamleleri yapmaya çalışıyoruz.

Dürüst, şeffaf, ilkeli bir çalışma yürütüyoruz. Futbolcularımızın transferlerinin büyük kulüplerle anılması elbette ki bizi sevindirir. Bu transferlerin gerçekleşmesi için hem kulübü menfaatine hem de futbolcunun menfaatine olan durum tamamen gerçekleşmesi gerekir ki bunlar gerçekleşsin. Oyuncularla bir çok görüşme yapılıyor ama bu gerçekleşmeyen sonuçlanmayan transfer çalışmaların açıklanmasını uygun bulmuyorum. Gökhan Akkan bizim ailemizden biri.

Kulübün menfaatine, oyuncunun menfaatine bir durum gerçekleşirse bu değerlendirilecektir. Şuan öyle bir transfer söz konusu değil. Şampiyonluğa, galibiyete giden yolda golcü çok önemli. O yüzden golcü futbolcuyla ilgili çalışmalarımız var" dedi.

Editör: TE Bilisim