Çaykur Rizespor Haberleri

Galatasaray'a evinde 3-2 mağlup olan Çaykur Rizespor'da başkan Hasan Kartal maç sonunda sert açıklamalar yaptı. Kartal "Gerilmeyecek bir karar var mıydı? Bir tane kıçı kırık hakem bunu yapıyor. Olmaz böyle bir şey. Silahım olsa, vururdum, samimi söylüyorum. İyi ki yoktu. Allah göstermesin, adamın yanında silah olsa bunlar adamı katil eder" ifadelerini kullanırken penaltı kararına da tepki gösterdi!

Ligin ikinci yarısının flaş ekibi Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray'a uzatma dakikalarında yediği 2 golle 3-2 mağlup oldu. Hakem Serkan Çınar'ın çaldığı ikinci penaltı tartışma konusu olurken Çaykur Rizespor cephesi de maçın hakemlerine tepki gösterdi.


Maç sonunda konuşan Rizespor Başkanı Hasan Kartal sert açıklamalar yaptı. Kartal'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

"BURADAN NASIL ÇIKACAKLAR?"

"Nasıl çıkacaklar bunlar buradan? Utanmayacaklar mı? Yüzleri asılmayacak mı? Nasıl evine gidecekler? Nasıl çoluğunun çocuğunun yüzüne bakacak bu terbiyesiz insanlar?"

"GERİLMEYECEK BİR KARAR VAR MIYDI?"


"Biz nerede gerildik? Herkes gerildi. Gerilmeyecek bir karar var mıydı? Eğer futbolsa, iyi oynayan kazansın. Hakemle oynayıp bizi yenmenin ne anlamı var? Gayet güzel yensinler, diyecek bir şey yok. Galatasaray büyük bir camia, şampiyon olsunlar. Bize ne? Bir tane kıçı kırık hakem bunu yapıyor. Olmaz böyle bir şey. Ben futboldan anlamam. Ben mühendisim. İşten anlayan arkadaşlar bakın, penaltı yok orada. Topa vuruyor. Rizespor'un üzerinde oynanan bir oyun var herhalde. Rize bunlar yemez. Biz çok daha iyi olacağız."

"SİLAHIM OLSA VURURDUM!"

Hasan Kartal'ın maçın ardından yaptığı diğer açıklamalar şöyle:

"Bunlar onurlu insanlarsa, gururlu insanlarsa, kişilikleri varsa, hem federasyon başkanının, hem MHK başkanının istifa etmesi lazım. Demek ki bu işi yapamıyorlar. (Tribünde silahımı getirin, bu hakemi vuracağım dediniz mi? sorusuna yanıt) Silahım olsa, vururdum, samimi söylüyorum. İyi ki yoktu. Allah göstermesin, adamın yanında silah olsa bunlar adamı katil eder."

"Çok düzgün bir seyircimiz var, kimse taşkınlık yapmadı. Böyle bir şey başka vilayette olsa daha başka şeyler olabilirdi. Seyircimiz de, yöneticilerimiz de belli bir seviyede durdu. Balık baştan kokar, başı bozuk. Başı düzgün olsa, bunlar böyle yapamaz. Yönetimi bilmiyorlar, biz de kulüp yönetiyoruz. Böyle haksızlıkları gördükçe üzülüyorum. Bu federasyon kimin federasyonu? Benim federasyonum değil mi? Tüm kulüplerin federasyonu değil mi bu? Federasyon birilerini kucaklattırıyor, diğerleri ne yapacak?"

Editör: TE Bilisim