Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı ile Marin Römorkör ve Kılavuzluk A.Ş arasında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Güneysu Konakları'nın bitişiğindeki 8 dönümlük araziye özel okul yapılmasına ilişkin protokol imzalandı.

İmzalanan protokole göre, 11.000 metrekare kapalı alana sahip olacak olan okul binasının 2021-2022 Eğitim Öğretim dönemine yetiştirilmesi planlanmaktadır. Okul inşaatı tamamlandıktan sonra Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı'na teslim edilecek.


İstanbul'da gerçekleştirilen imza törenine, Marin Römorkör ve Kılavuzluk A.Ş yetkilisi ile Üniversitemiz Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Nusret BAYRAKTAR arasında yapılan imza töreninde Üniversitemiz Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyet Üyeleri; Rize Valisi Kemal ÇEBER, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Fahri KASIRGA, Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri Seyfullah HACIMÜFTÜOĞLU, Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, Necmeddin Bilal ERDOĞAN, Ali KOPUZ, Abdulkadir KART, Av. Harun MERTOĞLU ile İstanbul Deniz Ticaret Odası Başkanı Tamer KIRAN da hazır bulundular.

Editör: TE Bilisim