Çaykur Rizespor'un geçen yıl süper ligde en çok top kurtarıp 2. Yarıdaki çıkışında büyük katkı sağlayan Kaptan Gökhan Akkan, "Bu yıl geçen yıldan daha başarılı olacaklarını kaydetti.

Çaykur Rizespor Takım kaptanlığını da yaptığını söyleyen Gökhan Akkan, "Kaptanlık büyük bir sorumluluktur. Rizespor forması altında hedefleri ve idealleri olduğunu ifade eden Gökhan Akkan "Uzun yıllar hizmet veren bir kaleci olmak istiyorum. Benim hedefim A milli takımın kalesini korumak. Her zaman söylediğim gibi bana şans verildiğinde elimden gelenin en iyisini yaparım. Bunun içinde çalışıp daha üste çıkmak önemli. Bende bu doğrultu da çalışıyorum ve daha çok çalışmaya da devam edeceğim. Daha çok maç oynayıp tecrübe kazanarak A milli formayı sürekli giymek istiyorum" dedi.

Süper ligin her geçen yıl daha da zorlaştığını kaydeden Gökhan Akkan, "Süper ligde puan mücadelesi ekmeği aslanın midesinden almaya benzer. Bu nedenle biz kalecilere büyük görevler düşüyor. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda üzerime düşeni yapacağım. Takım olarak Öncelikli hedefimiz süper ligin bitiminde ilk beş içinde yer almaktır. Deplasmanda galip gelerek lige başladık. Bu hafta kendi evimizde alacağımız galibiyet bize daha da özgüven aşılayacaktır" dedi.

Editör: TE Bilisim