Meclis Başkanı Mehmet Kazancı başkanlığında yapılan toplantıya, İl Genel Meclisi Üyelerinin yanı sıra İl Özel İdaresi Birim Müdürlerinden Yazı İşleri Müdürü Özgen Güven ile Encümen Müdürü Ahmet Yıldırım katıldı.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, konuk olduğu toplantıda il genelinde sürdürdükleri hizmetler ile yapımı devam eden ve yapmayı planladıkları projeler hakkında İl Genel Meclisi üyelerine bilgilendirme sunumu yaptı. Çelik, kendilerine mecliste sunum yapma fırsatı veren ve geçmişte bütçeden aldıkları desteklerinden ötürü İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı başta olmak üzere İl Genel Meclisi Üyelerine ve kurum amirlerine teşekkür etti.

Meclis genel kuruluna verdiği bilgilerden ötürü Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik'e teşekkür eden Başkan Kazancı "Müdürümüz, genç ve dinamik yapısıyla gençlik ve spor alanında ilimize önemli bir ivme kazandırdı. İl Genel Meclisi olarak köylerimize birçok alt ve üst yapı hizmetlerinde bulunuyoruz. Fakat gençlerimizi geleceğe başarılı ve faydalı bir nesil olarak yetiştiremezsek yaptığımız yatırımların bir anlamı olmayacağı kanaatindeyim. Bu noktada Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün yürüttüğü faaliyetler büyük bir önem kazanıyor. Müdürümüz, bu anlamda yapılan ve yapımı devam eden yatırımlar paralelinde geliştirdiği projelerle genç evlatlarımızı spora kazandırma yolunda ekibiyle birlikte yoğun bir mesai harcamaya devam ediyor. Değerli müdürümüz ve ekibini başarılı hizmetlerinden dolayı İl Genel Meclisimiz adına tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Editör: TE Bilisim