Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi konferans salonunda düzenlenen eğitimde gençler salonda boş yer bırakmadı. 6 ay boyunca düzenli aralıklarla devam edecek eğitimlerde Türkiye'nin sahip olduğu genç nüfus potansiyelini değerlendirmesine ve gençlerin profesyonel hayatlarına planlamalarına katkıda bulunması da hedefleniyor.

Dijital Atölye projesi kapsamındaki eğitimlerle gençleri geleceğin iş dünyasına hazırlayacak dijital yeteneklerini geliştirmelerine ve bu alandaki farkındalıklarını arttırmalarına destek verilecek. Proje, istihdam alanındaki en öncelikli ihtiyaçlar arasında yer alan nitelikli iş gücünü geliştirmeye yönelik adımlar da içeriyor.

Dijital Atölye programı kapsamındaki eğitim modüllerinde katılımcılara işlerini ve kariyerlerini geliştirmeleri, online dünyada varlıklarını oluşturmaları ve dijital dünyada başarılı iş modelleri yaratmaları konusunda bilgi paylaşımları yer alıyor.

Eğitimler çerçevesinde dijital dünyada kampanya planlama, pazarlama modelleri, mobil dünyada iş modellerini tasarlama, arama motoru reklamcılığı ve sosyal medya kullanımının da yer aldığı birçok konuda ücretsiz kurslar sunuluyor.

Editör: TE Bilisim