Süper Lig'de transfer harekatı hız kesmeden devam ediyor.

Kadrolarını güçlendirmek isteyen ekipler temaslarına devam ederken, Fenerbahçe ve Galatasaray'ı karşı karşıya getiren Vedat Muriç için çalışmalar sürüyor.

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli ve Çaykur Rizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal'ın Beşiktaş'ta bir otelde Muriç transferi için görüşme yaptığı öğrenilmiş ve A Spor ekranlarından bu görüşmenin görüntüleri yayınlanmıştı.

İki ekibinde ısrarla kadrosuna katmak istediği Kosovalı golcü için teklifler sürerken Vedat Muriç'ten Galatasaray'da oynamak istiyorum şeklinde flaş bir açıklama gelmişti.

Hakan Gündoğar'a konuşan Kosovalı golcü "Ben de transferi televizyondan takip ediyorum. Kulüplerin görüşmesi normal. Daha önce Galatasaray'a gitmek istediğimi söylemiştim.

"Görüşmeler bittikten sonra yöneticilerimiz bana da haber verecektir. Henüz bana bir şey sunulmadı. Benim kararım da önemli." şeklinde konuşmuştu.

Muriç transferinde yaşanan bu gelişmeler sonrası açıklamalarda bulunan Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal "Comolli ile Yılmaz Bal Fenerbahçe'nin hangi futbolcuları bırakacağını ya da kiralık vereceğini konuşuyor olabilirler."

"Henüz biten bir şey yok. Galatasaray da Muriç'e talip. Galatasaray'ın 3 milyon 750 bin Euro teklif ettiği doğrudur. Fenerbahçe'den henüz bir şey iletilmedi."

"Kafamızdaki belli bir bedelden sonra oyuncu da alabiliriz. Şu an hangi futbolcu bize uyar, hangisini Fenerbahçe bırakır bunlar konuşuluyor." şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'nin bu hamlesi üzerine Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz'den de son dakika bir açıklama geldi. Tecrübeli başkan Cengiz yaptığı açıklamada "Su akar yolunu bulur, biz de bir teklif yapacağız" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim