Programa Rize Belediye Başkanı Sayın Rahmi METİN, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yaşar KOÇAK, Bakanlık Müşaviri Sayın Adem KÜLÜNK, Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sayın İdris ALTUNTAŞ, Gazeteci-Yazar Çaykur Spor Kulüp Müdürü Sayın Bayram Ali KAVALCI, Memur-Sen İl Başkanı Sayın Resul USTA, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürleri ve veliler katıldılar.


Açılış Konuşmasını yapan Okul Müdürü Ramazan BALCI Özel Eğitim çocuklarına imkan ve fırsat eşitliği tanındığında, değer verildiğinde başarılı olabileceklerini belirterek; "Sahne alacak olan işitme, zihinsel ve görme engelli öğrencilerimizin yeteneklerini ve performanslarını gördüğümüzde aslında onların normal çocuklardan farklı olmadıklarına hep beraber şahit olacağız" dedi. BALCI konuşmasında özel eğitim çocuklarımıza bu imkan ve fırsatları sunan başta devletimiz olmak üzere Rize Valiliğine, il Milli Eğitim Müdürlüğüne, Rize Belediye Başkanlığına, Kamu kuruluşlarına, Sivil Toplum örgütlerine ve okul binasını yapan hayırsever Halaç ailesine iş insanı Özcan HALAÇ 'a teşekkür etti.


Programda okul öncesi öğrencileri, İlkokul ?Ortaokul görme, işitme ve zihinsel engelli özel eğitim öğrencileri ve Özel Eğitim Meslek Lisesi işitme engelli öğrencileri sahne alarak katılımcılara hoş ve duygusal anlar yaşattılar.


Programın sonunda Milli Eğitim Müdürümüz Yaşar KOÇAK programın çok anlamlı olduğunu belirterek, programda emeği geçen okul idarecilerine, öğretmenlere ve özel öğrencilere çok teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim