Rize Devlet Hastanesi Çocuk Acil Servisi önünde bulunan, normal şartlarda dahi tedavi olmaya gelen hastalara yeterli olmayan otopark alanını duyarsız vatandaşların özel otopark alanı olarak kullanması hastalara ve hasta yakınlarına zor anlar yaşatıryor.

Çocuklarını Tedavi Ettirmek Amacı İle Acil Servise Başvuran Aileler Otopark Alanı Bulamıyor

Hasta ve hasta yakınları için acil servis önünde bulunan kısıtlı otopark alanı gerek hastane personeli gerekse çevrede çalışan vatandaşlar tarafından duyarsızca kullanılınca çocuklarını tedavi ettirmek için acil servise gelen aileler araçlarını park edecek alan bulamıyor.

''İçeride 3-5 Hasta Var Otopark Alanı Tıka Basa Dolu. Bu Nasıl İş? Bir Anlam Veremiyoruz.''

Çocuğunu tedavi ettirmek için sabah saatlerinde Rize Devlet Hastanesi Çocuk Acil Servisine başvuran Şenol Yazıcı; ''Sabah 7,30 da hastaneye geldim. Bu saatte bile aracımı park edecek yer zor buldum. Hastaneye girdiğimde 3-4 hasta ancak vardı. Peki park alanında bulunan araçlar kime ait'' şeklinde konuşarak duyarsız vatandaşların bu tavrına isyan etti.

''Adam Aracını Park Etmiş, Gitmiş Kahvehanede Okey Oynuyor''

Güncel53'e konuşan Hastane doktoru vatandaşlarımızın bu hususta çok duyarsız olduğunu belirterek;'' Araç hastane önünde diğer araçlara engel oluyor. Aracın üzerinde yazan numradan vatandaşa ulaşıyoruz, aracını çekmesini rica ediyoruz. İşi olduğunu ve gelemeyeceğini söylüyor, arka taraftan da okey taşlarının sesi geliyor. Belli ki arabasını buraya park edip kahvehaneye okey oynamaya gitmiş. Burası Acil Servis önü ve otopark alanı zaruri durumlar için var. Vatandaşlarımızın bu hususta daha duyarlı olmalarını rica ediyoruz.''dedi.

Editör: TE Bilisim