Geçen sezon Avrupa Kupası'nda başarılı bir sezon geçiren Ardeşen GSK, Süper Lig'te almış olduğu darbeler neticesinde bu sezon Avrupa Kupalarına katılma şansını yakalayamadı. Takım'a gelen yeni sporcular ve yeni teknik ekiple mücadele veren Dişi Atmacalar, Lig'e ve Türkiye kupasına kilitlenmiş bir şekilde.

Ardeşen GSK 2018-2019 Bayanlar Hentbol Süper Ligi İlk Yarısında Toplam 10 Maç'a çıktı. Oynamış olduğu maçların 4'ü ev 3'ü deplasman olmak üzere 7 galibiyeti, 1'i ev 1'i deplasman olmak üzere 2 mağlubiyet ve 1'i ev olmak üzere beraberliği bulunuyor. Toplamda 310 gol atan ve 290 gol kalesinde gören Dişi Atmacaların ilk yarı sonunda ki averajı ise 20. Ardeşen GSK genç takımın da Ankara'da mücadele verdiği karşılaşmalardan toplam 0,2 puan aldı. Bu sonuçlarla Ardeşen GSK 2018-2019 Sezonu ilk yarısını 15,2 puan ile başarılı bir çizgide sonlandırdı.

Konu ile ilgili açıklamalar da bulunan Ardeşen GSK Tanıtım ve Medya Başkanlığı "Gayet istediğimiz ve bizlere yakışan bir tablo oluşturduk. Sezon başında öze dönüş yaparak takımımıza Antrenör olarak Şevki DEMİROĞLU hocamızı aldık ve dileriz ki hocamızla bu sezon Şampiyonluk kupamızı alacağız. Takımımız çok güzel noktalara geldi ve daha da iyisi en zirveye oturacağına yönetimimiz, takımımız ve taraftarlarımızla inanıyoruz. Ardeşen'imizin takımı Dişi Atmacalar hiç yılmadan, vazgeçmeden başarılardan başarılara koşacağına inanıyoruz. Önümüzde ki maçları alarak hem lig hemde Ocak ayında startı verilecek olan Türkiye Kupasını müzemize koyacağız. Her şey yolunda gittiği sürece, önümüzde ki sezon Avrupa Kupalarında boy göstereceğiz. Bizlerin en güzel, en özel hayali olan Avrupa Kupasını güzel Ülkemize, güzel şehrimize kazandırmak için kolları sıvayacağız. Hep birlikte takımımıza destek vermeye devam ediyoruz. Galibiyetlerle kalacağımıza inancımız sonsuz." dedi.

Editör: TE Bilisim