AK Parti Rize'de Derepazarı ve İyidere İlçe Danışma Meclis toplantıları AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim ve teşkilat mensuplarının katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Açılış konuşmalarını İlçe Başkanlarının gerçekleştirdiği toplantılarda kadın kolu ve gençlik kolu başkanları yapmış oldukları teşkilat çalışmaları ile ilgili bilgiler aktarırken belediye ve il genel meclisinin yürüttüğü çalışmalar müzakere edildi.

İl Başkanı Alim "Cumhuriyet tarihinin en onurlu siyasi hareketiyiz"

Aylık olarak teşkilat çalışmalarının değerlendirildiği bu toplantıları çok önemsediğini ifade eden İl Başkanı İshak Alim, "Her zaman ifade ediyoruz Barika-i hakikat, müsademe-i efkardan çıkar. Hakikat güneşi fikirlerin çatışmasından doğar. Yapmış olduğumuz istişareler neticesinde bizde ajandamıza yeni notlar ekliyoruz. Bu toplantılar teşkilatımızın motivasyonunu, enerjisini çok daha fazla artırıyor. Hep dile getiriyoruz.

Cumhuriyet tarihinin en onurlu siyasi hareketiyiz. Çünkü bizim hikayemizde utanılacak hiçbir şey yok. Tam aksine 20 yıldır Türkiye'yi baştan sona imar eden değiştiren dönüştüren bir liderin önderliğinde siyaset yapan alnı ak, başı dik siyasi kadrolarız. Yapmış olduğumuz hizmetler hiçbir siyasi partinin yapmış olduğu çalışmalarla mukayese edilemez.2001 de söylemler üzerinden bu davaya katılan gençlerimiz şu anda icraatların devasa hizmetlerin yılar içinde nasıl ülkemize, bölgemize kazandırıldığına tanık oluyor.

"Üzerimizdeki sorumluluğun bilincindeyiz"

AK Partinin kuruluştan günümüze zorlu yollardan geçtiğini aktaran İl Başkanı Alim, "20 yıl önce liderimiz Rize'nin evladı Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde kurulan Partimiz zorlu yolardan geçti. Çok badireler atlattı ama hepsinin üstesinden gelerek daha fazla güçlenerek yoluna devam eti. Çünkü biz çok büyük bir aileyiz. Bu yolun başında yola çıkarken ikna edilmişlerle değil, inanmışlarla yola çıktık bu minvalde de devam ediyoruz. Üzerimizdeki sorumluluğun bilincindeyiz.

Bizim amacımız milletimize hizmet tüm kadrolarımız bu ilke öncülüğünde çalışmalarını sürdürüyor. Çok şükür ki birbiriyle uyumlu ve birbirine sıkı sıkıya bağlı çok güçlü bir teşkilatız. Bu birlik ve beraberliğin neticesinde ilimiz devasa hizmetler kazandı, kazanmaya da devam ediyor. Bunu başaran bu salondaki ekip,bunu başaran geçmişten günümüze bizden desteğini esirgemeyen, yöneticilerimiz,üyelerimiz, gönüldaşlarımız. Biz birliğimizi kardeşlik hukukumuzu muhafaza ettiğimiz süre zarfında kazanan Türkiye olacak, kazanan Rize olacak inşallah dedi.

Editör: TE Bilisim