Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize İl Başkanı Saltuk Deniz başkanlığındaki CHP teşkilat üyeleri ve gençlik kolları, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Valilik tören Alanında bulunan Atatürk'ün anıtına çelenk bırakıp saygı duruşunda bulundu.

İl Başkanı Deniz, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile aynı günde kurulan Çaykur Rizespor Kulubünün de kuruluşunun 67. Yıldönümünü kutladıklarını belirtti.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde gerçekleşen programda İl Başkanı Deniz, İl ve Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanları ile Merkez İlçe ve İyidere İlçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Atatürk Anıtına çelenk koyarak saygı duruşunda bulunduklarını belirterek, "19 Mayıs aynı zamanda Rizesporumuz'un kuruluş günü kutlu olsun. Rizesporumuz 19 Mayıs 1953 tarihinde kuruldu. Cumhuriyet kenti olan Rizemizin takımı Rizespor özellikle 19 Mayıs günü kurulmuştur. Bu iradeyi gösteren ve Rizesporumuz'u kuran tüm kurucularından yaşayanlara uzun ömürler, ölenlere de Allah'tan rahmet dilerim." dedi.

Deniz, kutlama programına Çaykur Rizespor atkısıyla katıldı.

Editör: TE Bilisim