CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Ramada Otel'de düzenlenen Rize İl Başkanlığı üye katılım programında yaptığı konuşmada, 750 yeni üyenin rozetini takmak için programda olmaktan mutlu olduğunu söyledi. Yarının Türkiye'sini kurmak üzere yola çıktıklarını anlatan Karaca, "Sizlerden aldığımız güçle mücadelemizi daha emin adımlarla ileteceğiz. Kadına karşı şiddetin son bulacağı mücadeleyi birlikte inşa edeceğiz. Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Bütün ümidim gençliktedir.' dediği gençlerimizin hayallerini birlikte gerçekleştireceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Vatandaşların iş ve aş ararken siyasi yandaşlık aramadığı bir Türkiye inşa etmek için mücadele edeceklerine değinen Biçer, "Gençlerimiz mülakat gibi yandaşlık kokan bir durumla mücadele etmeden, aldığı puanlarla mülakat belasına takılmadan iş aş bulacağı bir ortam kuracağız. Düşüncesini ifade etti, itiraz etti diye polisin kapılarını çalmadığı bir özgür Türkiye'yi birlikte inşa edeceğiz." dedi.

Katılımların önemine vurgu yapan Karaca, "Yeni yol arkadaşlarımızın katılımları bütün Türkiye'de, dalga dalga yayıldığı ve cumhuriyetimizin 2. yüzyılını demokrasi ile taçlandıracağımız yarının Türkiye'sini özgür bağımsız adaletli bir Türkiye, eşit ve hak mücadelesinde dünyaya örnek olmuş bir Türkiye'yi sizlerle birlikte kuracağız." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından yeni üyelere parti rozeti takıldı.

Editör: TE Bilisim