Yaklaşık 20 gün önce Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı'nın da katılımı ile Çaykur Genel Müdürlüğü önünde açılan çay satış mağazasında satışa sunulan Hediyelik Çay Paketlerinde özellikle Rize'ye gelen turistlerin ve yerli vatandaşların büyük ilgisi ile mağazanın açıldığı günden bu yana 3 bin adetin üzerinde satış gerçekleştirildi.

''Turistler Büyük İlgi Gösteriyor''

Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim; ''Hem kalitesi hemde görsel sunumu ile özenle tasarladığımız ve 3 farklı versiyon şeklinde satışa sunduğumuz; Yerli ve yabancı turistlerden yoğun ilgi gören hediyelik paketlerden mağazamız açıldığı günden bugüne 3 bine yakın satış gerçekleştirdik. Ülkemizin 81 ilinde mağazalarımızı açarak satışlarımıza devam etmeyi hedefliyoruz'' şeklinde konuştu.

''Sevdikleriniz İçin En Kıymetli Bayram Hediyeleri''

"Sevdikleriniz için en kıymetli bayram hediyeleri" sloganıyla "Elek Altı", "Organik Çay" ve "Nadidem Misafir Çayı"nı bayram hediyesi olarak ön planda tüketiciye sunan ÇAYKUR, yeşil, siyah, beyaz ve organik kategorisindeki tüm çay gruplarını da aynı şekilde en özel hediye seçenekleri olarak vatandaşlara sunarak hazırladığı paketlerde satışlara devam ediyor.

''Her Bütçeye Uygun Paketler Sunuluyor''

Bölgenin ve Dünyanın en önemli markalarından olan Çaykur, Hediyelik Çay Paketlerinde 50TL-100TL-150TL olmak üzere üç farklı fiyat ve içerik seçeneği ile her bütçeye hitap etmeye çalışıyor.

Editör: TE Bilisim