Genel Müdür Yusuf Ziya Alim liderliğinde başlatılan ''81 ilde 81 Satış Mağazası Projesi'' kapsamında her açılan yeni şube ile Çaykur'un marka değerini bir üst seviyeye taşıyan Satış Mağazalarının 7.si Ankara'da çay tiryakilerinin yoğun ilgisi ile hizmete başladı. (29.04.2021) Bugün vatandaşların hizmetine açılan mağazanın resmi açılışının ilerleyen günlerde Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli'nin de katılımları ile gerçekleştirileceği bilgisine ulaşıldı.

Çaykur'un 81 ilde 81 satış mağazası sloganı ile yola çıktığı, çay tiryakilerinin 90'dan fazla çeşit ürünün tek çatı altında bulabileceği, Çaykur'un mevcut ve yeni çıkan ürünlerini bir arada görüp kendi damak tadına ve bütçesine uygun olan ürünü satın alabileceği güzel bir konsept sunan Çay Satış Mağazalarını birer birer hizmete sunmaya devam ediyor.

Güncel53 & Güncel Rize Gazetesi olarak daha önce Rize/Merkez, Giresun/Tirebolu, Artvin/Kemalpaşa, Rize/Taşlıdere, Erzurum ve İstanbul'da 6 mağazayı faaliyete geçiren Çaykur'un 7. mağazasını Ankara'nın Çankaya ilçesinde Ramazan ayı içerisinde hizmete sunacağını duyurmuştuk.

Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim'in her fırsatta dile getirdiği ve olmazsa olmazımız dediği 81 ilde 81 satış mağazası projesi kapsamında Türkiye genelinde her ilde mağaza açmak için yer, mekan ve zamanlama açısından ince elenip sık dokunularak tespit ve fizibilite çalışmaları devam ediyor.

Editör: TE Bilisim