Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim'in göreve geldiği günden bu yana kurumun menfaatleri doğrultusunda her alanda tasarruf tedbirleri alınan Çaykur'da bu sefer de önceki dönemden kalan ve hiç kullanmadığı makam aracı Audi-Q7 marka otomobil açık arttırma ile satışa çıkartıldı.

Genel Müdürlük envanterine kayıtlı ve Çaykur'un Satış İşlemleri Yönergesinin 11. maddesi 4 (a) bendi kapsamında pazarlık usulü ihale ile satışa çıkartılan Audi Q7 (Plaka 53 AL 211) marka otomobil için talipliler, Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Satın Alma Dairesi Başkanlığından 50,00 TL bedel karşılığında ihale şartnamesini temin edebilecekler.

İhaleye katılmak isteyen isteklilerin idari ve teknik şartname esasları dahilinde hazırlayacakları teklif mektuplarını en geç 30.06.2020 tarihi saat 14:30'a kadar Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Haberleşme ve Arşiv Müdürlüğü, Evrak Kayıt Bürosu - Rize adresinde bulunacak şekilde elden vermeleri veya posta ile göndermeleri gerekirken, teklif mektupları aynı gün saat 14:30'da açıklanacak.

Alternatif tekliflere kapalı olan ihalede verilen tekliflerdeki fiyat geçerlilik süresi (opsiyon) ihale tarihinden sonra en az 40 gün olacak ve teklif edilen bedelin KDV hariç en az 3'ü oranında geçici teminat, yapılacak sözleşme bedelinin KDV hariç 6'sı oranında kesin teminat alınacak.

İhale Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Satın Alma Dairesi Başkanlığında yapılacak olup, talipliler ayrıntılı bilgiyi kurumun resmi internet sitesi olan http://www.caykur.gov.tr/ adresinde bulabilirler.

Editör: TE Bilisim