Süper Lig'in 31. hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor, Hes Kablo Kayserispor'u ağırladı. Karşılaşma ev sahibi Çaykur Rizespopr'un 3-2 üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi ekip 11. Dakikada Sağ kanattan sıfıra inen Orhan'ın içeriye çevirdiği topa Samudio'nun dar açıdan uzak köşeye yaptığı düzgün bir vuruş ile 1-0 öne geçmesine rağmen skoru 21 dakika koruyabildi ve Kayserispor 32. dakikada serbest vuruşta topun başına geçen Diego Angelo'nun ağlara gönderdiği top ile beraberliği yakaladı ve ilk yarı bu skor ile tamamlandı.

İkinci yarıda da etkili ataklarını sürdüren Kayserispor 87. Dakikada kazandığı penaltı vuruşu ile 2-1 lik üstülüğü yakaladı.

Çaykur Rizespor'da 92. dakikada Sağ kanattan Boldrin'in ortasında arka direkte Kayserispor savunmasından Seken topla buluşan 89. dakikada Melnjak'ın yerine giren Alberk'in vuruşunda Harmash'tan seken top ağlarla buluştu ve skora tekrar eşitlik geldi. 93. dakikada Sağ kanattan Boldrin'in kullandığı serbest vuruşta Fernandes kafayı vurdu ve topu ağlara gönderdi.

Çaykur Rizespor son nefeste 3 puana uzandı.

Editör: TE Bilisim