Yeşil Mavililerin ve yeni sezonun ilk golünü 60. Dakikada Milan Skoda kaydederken, Fenerbahçe'nin gollerini 76. Dakikada Gökhan Gönül ve 87. Dakikada penaltıdan Sosa kaydetti.

Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe arasında oynana Süper Lig 1. Hafta karşılaşmasının ilk yarısı golsüz berabere sonuçlandı. Karşılaşmanın 32. dakikasında Caner Erkin'in kullandığı penaltı atışını kaleci Gökhan kurtardı. Çaykur Rizespor'da ise 35. dakikada Boldrin kaleci Altay ile karşı karşıya kaldığı mutlak gol pozisyonunda golü bulamadı.

Paraguaylı golcü oyuncu Samudio, Çaykur Rizespor forması ile 100. maçına çıktı. Maç öncesi Samudio'ya kulüp başkanı Hasan Kartal plaket verdi.

Karşılaşmayı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, TFF 2. Başkanı Servet Yardımcı ve A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş de izledi.

Stat: Çaykur Didi

Hakemler: Arda Kardeşler, İsmail Şencan, Hakan Yemişken

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Moroziuk, Selim Ay, Chatziisaias, Melnjak, Baiano, Abdullah Durak, Vetrih, Boldrin, Samudio, Skoda

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Gökhan Gönül, Serdar Aziz, Zanka, Caner , Tolga Ciğerci, Gustavo, Deniz Türüç, Thiam, Ferdi Kadıoğlu, Frey

Editör: TE Bilisim