Çaykur Rizespor Kulübünden yapılan açıklamada 2 Temmuz' da başlayacak alt yapı seçmelerin de yurdun dört bir yanından gelecek gençlerden şeçerek alt yapıya katacakları belirtildi. Çaykur Rizespor Asbaşkanı ve Alt yapı sorumlusu Serkan Karavin, 2 Temmuzda başlayacak alt yapı seçmelerinin önemine değinerek, " Amacımız alt yapıyı güçlendirmek ve alt yapıdan gelen geçlerle A takıma oyuncu kazandırmaktır. Bu nedenle yurdun dört bir yanından seçmelerimize gençleri davet ettik" dedi.

Çaykur Rizespor As Başkanı ve Alt yapı Sorumlusu Serkan Karavin, teknik ekibin nezaretinde Mehmet Cengiz Tesislerinde düzenlenecek seçmelere 2001-2012 yılları arasında doğan gençlerin katılacağını ifade ederek, " Her yıl yaptığımız seçmelerde genç yetenekleri kadromuza katıyoruz. Bu yıl seçmelere büyük ilgi olacağını düşünüyorum" dedi.

Çaykur Rizespor As Başkanı ve Alt yapı Sorumlusu Serkan Karavin, Mehmet Cengiz tesislerinde 1 nolu futbol sahasının sezona hazırlandığını belirterek, " Çok hızlı bir şekilde hiprit çim yapım çalışmalarımız devam ediyor Ağustos sonu itibariyle 1 nolu saha hazır olacak. Zemindeki bozuklukları düzeltmek için başladığımız çalışmaları planlanan zamanda bitecek" dedi.

Editör: TE Bilisim