Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim liderliğinde başlatılan ''81 ilde 81 Satış Mağazası Projesi'' kapsamında her açılan yeni mağaza ile marka değerini bir üst seviyeye taşıyan Çaykur'da Taşlıdere'de bulunan Cumhuriyet Çay Fabrikası önünde açılması planlanan satış mağazası neredeyse hizmete hazır hale getirildi.

Yoğun bir çay sezonu geçiren, diğer yandan da 81 ilde 81 satış mağazası sloganı ile ilkini geçtiğimiz 2019 yılında Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı'nın da katılımları ile Rize'de, ikincisini Giresun Tirebolu'da, üçüncü mağazasını Artvin'in Kemalpaşa ilçesinde açan ve oldukça yoğun ilgi ile karşılanan Çaykur, Satış Mağazalarını tüm Türkiye'de faaliyete geçirmek için emin adımlar atmaya devam ediyor.

Çaykur 81 İlde 81 Satış Mağazası Projesi Kapsamında son mağazasını Cumhuriyet Çay Fabrikası önünde faaliyete alacak olup, bir ay içerisinde hizmete açılması planlanan mağazanın iç ve dış dekorasyon çalışmaları son aşamaya getirildi.

Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim'in her fırsatta dile getirdiği ve olmazsa olmazımız dediği 81 ilde 81 satış mağazası projesi kapsamında açılacak olan yeni mağaza ile birlikte Rize'de ikinci, Türkiye genelinde ise dördüncü Çay Satış Mağazası hizmete girmiş olacak.

Ayrıca Çaykur'da Türkiye genelinde her ilde mağaza açmak için yer tespit ve fizibilite çalışmalarının devam ettiği bilgisi alındı.

Editör: TE Bilisim