Çaykur Rizespor Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 33. hafta maçında deplasmanda konuk olduğu Aytemiz Alanyaspor ile 1-1'lik skorla berabere kalan Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Okan Buruk, "Zevk veren iki takım karşı karşıya geldi. İki takımın da kazanmak için elinden geleni yapmaya çalıştı" dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk hem oynadıkları oyunla hem de topladıkları puanlarla zevk veren iki takımının karşı karşıya geldiğini belirterek, ekiplerin kazanmak için elinden geleni yapmaya çalıştığını söyledi.

"Futbol adına güzellikler sunan iki takımı da kutluyorum"

Karşılaşmaya iyi başlamadıklarını, şanssız bir gol yediklerini aktaran Buruk, "Attığımız bir gol ofsayt gerekçesiyle verilmedi. İlk yarının sonunda oyuna biraz daha girdik. İkinci yarı çok daha iyi oynadık. Kaçırdığımız pozisyonlar da vardı. Maçı da kazanabilirdik. Futbol adına güzellikler sunan iki takımı da kutluyorum. Tribünlere teşekkür ediyorum, güzel bir ortam oluşturdular. Trabzonspor maçıyla ligi bitireceğiz. Kazanarak bitirmek istiyoruz. Oynadığımız oyunun karşılığı olarak son hafta kazanarak bitirirsek çok daha mutlu olacağız" dedi.

MAÇIN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim