Rize Milletvekili ve Ak Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Muhammed Avcı, Bugün Rize'nin İkizdere ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve beraberindekilerin vatandaşlar ile yaşadığı olay ile ilgili açıklamalarda bulundu.

''Rizeliler Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Konusundaki Hassasiyetlerini Ortaya Koydu''

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı adayı olarak daha öncede Rize'ye geldiğini ve hiçbir olay yaşanmadığını hatırlatan Avcı, bugün yaşanan olayların açık bir şekilde İkizderelilerin taammüden tahrik edilmesi sonucu ortaya çıktığını ve Rizelilerin Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konusundaki hassasiyetlerini ortaya koyduğunu belirtti.

''Çok Büyük Bir Provokasyon Rizeli Hemşerilerimizin Sağduyusu Sayesinde Ucuz Atlatıldı!''

Çok büyük bir provokasyonun Rizeli hemşerilerinin sağduyusu sayesinde ucuz atlatıldığını kaydeden Avcı; ''Hemşerilerimiz demokratik tepkilerini ortaya koyarken asla şiddete müracaat etmedikleri gibi Sayın Akşener'in korumaları tarafından tartaklandılar! Mağdur değil mağrursunuz!''dedi.

''Bunun Adı Provokasyon Değil De Nedir?''

Kendi ülkelerinin Cumhurbaşkanına katil benzetmesi yapıp, iki gün sonra onun en çok destek gördüğü, en çok sevildiği ilde, baba ocağında böyle bir programın hangi maksatla düzenlendiğini soran Avcı, Bunun apaçık planlı bir provakasyon olduğunu belirtti.

''Günlerdir Provokasyon Peşindeler!''

Akşener ve Ekibinin Günlerdir provokasyon peşinde olduklarını belirten Avcı, ''Rize'ye diğer illerden toplama adeta tahrik gücü kalabalıklarla geliyorlar, adına da esnaf ziyareti diyorlar. Cumhurbaşkanının memleketinde denenecek her oyun, oyun kurucuları mahcup eder. Burası Rize, laf ettirmeyiz Reis'e...''dedi.

''Tüm Güvenlik Güçlerimize Yürekten Teşekkür Ediyorum''

Açıklamalarına yaşanan olaylarda görev yapan güvenlik güçlerine teşekkür ederek devam eden Avcı; ''Bu zor günde görev yapan ve olayların büyümeden önlenmesini sağlayan tüm güvenlik güçlerimize hemşerilerim adına yürekten teşekkür ediyorum.''ifadelerine yer verdi.

Ne Olmuştu?

İlgili Haberlerimiz....

Akşener'e Rize'de Büyük Şok! İkizdere'de Tepki İle Karşılandı!

Meral Akşener Rize Programını Yarıda Kesti

Meral Akşener Çayeli'nde Bazı Vatandaşlar Tarafından Protesto Edildi

İkizdere'de İYİ Partililerin Saldırısına Uğrayan Esnaf O Anları Anlattı

Rize'de Akşener'e Soru Sormak İsterken Susturulan Havva Sevgen O Anları Anlattı

Editör: TE Bilisim