Bilirkişilik başvurusu yapacaklara "Bilirkişilik Temel Eğitimi'ni tamamla şartı getirildiğini belirten Başkan Çakmakçı yapmış olduğu açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Bilindiği gibi bilirkişilik başvurusu yapacakların "Bilirkişilik Temel Eğitimi'ni tamamla şartı getirilmiştir. Yine Bilirkişilik Yönetmeliği'nin 38. maddesi gereği Bilirkişilik yapacakların uzmanlık alanlarında "Beş Yıllık Mesleki Kıdem" şartı aranmaktadır.


Odamızda yapılacak eğitimlere katılmak isteyenlerin 4-15 Kasım 2019 tarihlerinde http://bilirkisilik.tesmer.org.tr adresi üzerinden başvurularını yapabileceklerini söyledi. Başvurular tamamlandıktan sonra eğitim tarihleri ayrıca açıklanacaktır.

Müracaat etmek isteyenlerin eğitim ücretleri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler için 750,00 TL (KDV dahil) ve diğer meslek erbapları için 950,00 TL (KDV dahil) olup, http://bilirkisilik.tesmer.org.tr adresi üzerinden yapacakları başvuru sırasında, kredi kartı ile on-line olarak ödenebileceği gibi TÜRMOB-TESMER Eğitim Yayın ve Yazılım Hizmetleri İşletmesinin Türkiye İş Bankası Ankara Dikmen Şubesi 4248-917065 (IBAN: TR70 0006 4000 0014 2480 9170 65) numaralı hesabına da TC Kimlik Numarası belirtilerek ödenebilmektedir. Ödemenin banka hesabına yapılması durumunda başvuru işlemi ödemenin yapılmasını takiben bir iş günü sonra yapılabilmektedir."

Editör: TE Bilisim