Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Gençlerbirliği'ne 2-1 yenildikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal'ın takımı motive etmek için ciddi miktarda prim sözü verdiğini belirterek; "Buraya kazanmak için geldik, kazanmak istiyorduk. Taktiksel olarak bu yönde hamle yapmak istedik ancak maalesef Boldrin'in sakatlığı, kart cezalıları, Donsah da 2,5-3 aydır yoktu bu handikaplar istediğimiz oyunu oynamamızı engelledi.

Başkanımız Hasan Kartal prim olarak en büyük primlerden birini verdi ama maalesef kazanamadık. Bireysel hatalar yaptık. Gençlerbirliği'nin bizden daha çok ihtiyacı vardı, daha çok istediler, hak ettikleri 3 puanı aldılar, tebrik ediyorum." dedi.

Tecrübeli Teknik adam Beşiktaş ile oynayacakları karşılaşma için is; "3 günde bir maç oynamaya devam ediyoruz. Başımızı kaldıracağız ve Rizesporumuza yakışır şekilde, büyük taraftarımıza yakışır şekilde, her rakibe karşı sevgi ve saygıyla hazırlanıp kazanmak için devam edeceğiz. Daha lig bitmedi, her maç zor. Bizim hedefimiz 53 puanı tutturmak, onun için de mücadeleyi sonuna kadar vereceğiz." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim